Αρχική Σελίδα

Wolves Team Limited

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Wolves Team Limited

Είμαστε ειδικοί ασύρματους Jammer και τον ενισχυτή ασφάλειας σημάτων RF, επαγγελματικοί για τηλεφωνικά Jammers κυττάρων και Jammer ΠΣΤ, Jammer WiFi, Jammer 3G, Jammer 4G, Jammer Lojack, Jammer UHF/VHF, Jammer RF, ακουστικό Jammer, ασύρματο τηλεοπτικό Jammer και τον επαναλήπτη σημάτων/τον ενισχυτή/το συμπληρωματικό κ.λπ.

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούν ευρέως στις στρατιωτικές μονάδες, τη φυλακή, την αστυνομία, τη εξουδετέρωση βόμβας και τις υπηρεσίες ασφάλειας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ισχύ όπως τη φυλακή, τα βενζινάδικα, τη φρουρά, τα σχολεία, τις εκκλησίες, την αίθουσα συνεδριάσεων του Invigilate, τη βιβλιοθήκη, τα νοσοκομεία, το θέατρο, το δωμάτιο κατηγορίας και άλλες σημαντικές θέσεις και καταστάσεις.

Προσφέρουμε την ασύγκριτες επαγγελματικές υπηρεσία και τις συμβουλές για προσωπικό και τα εμπορικά προϊόντα μας. 10+ τα έτη εμπειρίας βιομηχανίας μας κάνουν τους ειδικούς που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Καινοτομήσαμε όλο το είδος jammers σε απευθείας σύνδεση πωλήσεων, και προσφέρουμε τις καλύτερες κυψελοειδείς τιμές μπλοκαρίσματος παγκοσμίως - που εγγυήθηκαν. Είμαστε ένας υπεύθυνος για την ανάπτυξη, κατασκευαστής και μεταπωλητής των τηλεφωνικών φράσσοντας συσκευών κυττάρων και των συσκευών επαναληπτών σημάτων. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν Jammer GSM, jammer CDMA, Jammer DCS/PCS, Jammer ΠΣΤ, Jammer WiFi, Jammer 3G, ακουστικό Jammer, ασύρματο τηλεοπτικό Jammer, το διπλό επαναλήπτη ζωνών, τον τρι επαναλήπτη κ.λπ. ζωνών.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Ομάδα λύκων

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~240

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-1000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

Προσφέρουμε την ασύγκριτες επαγγελματικές υπηρεσία και τις συμβουλές για προσωπικό και τα εμπορικά προϊόντα μας. 10+ τα έτη εμπειρίας βιομηχανίας μας κάνουν τους ειδικούς που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Καινοτομήσαμε όλο το είδος jammers σε απευθείας σύνδεση πωλήσεων, και προσφέρουμε τις καλύτερες κυψελοειδείς τιμές μπλοκαρίσματος παγκοσμίως - που εγγυήθηκαν. Είμαστε ένας υπεύθυνος για την ανάπτυξη, κατασκευαστής και μεταπωλητής τηλεφωνικά Jammers τηλεφωνικών φράσσοντας συσκευών κυττάρων includeCell, Jammer ΠΣΤ, Jammer WIFI, Jammer 3G, Jammer 4G, ακουστικό Jammer, ασύρματο τηλεοπτικό Jammer, UHF/VHF JammerandSignal Repeateretc.

Ομάδα Ε&Α στις ΗΠΑ

Έχουμε την ισχυρή και άριστη ομάδα Ε&Α στις ΗΠΑ, οι οποίες αφιέρωσαν στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων μας. Είμαστε καταναλωτής-προσανατολισμένοι και κάνουμε το καλύτερό μας για να προσφέρουμε να ικανοποιήσουμε τα προϊόντα στους πελάτες.

Κατασκευαστής στην ΚΙΝΑ

Μια πλήρης γραμμή προϊόντων - έχουμε μια πλήρη γραμμή κυψελοειδών φράσσοντας προϊόντων από τις χαμηλού κόστους φορητές μονάδες στις βιομηχανικές μονάδες υψηλός-προδιαγραφών.

Γιατί μας επιλέξτε;

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος - τα προϊόντα μας έχουν αναγνωριστεί όπως όντας της υψηλότερης ποιότητας και του πιό αξιόπιστου στη βιομηχανία. Τα προϊόντα μας επίσης έχουν επευφημηθεί ιδιαίτερα από τους πελάτες μας και από τους συνέταιρους μας στην Ασία, την Ευρώπη, και τη Βόρεια Αμερική.

Περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας - έχουμε σχεδιάσει και έχουμε κατασκευάσει τον ηλεκτρονικούς εξοπλισμό και τις συσκευές. Με την πρόοδο της τεχνολογίας, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Αλλά κολλάμε πάντα στον τρόπο μας τους πελάτες μας σε μια έγκαιρη και ειλικρινή μόδα.

Ανταγωνιστικές τιμές - έχουμε δουλεψει πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε την παραγωγικότητά μας εξασφαλίζοντας υψηλός - ποιότητα. Οι τιμές των διάφορων προϊόντων μας είναι οι ανταγωνιστικότερες στην αγορά.

 

υπηρεσία της εταιρίας

1. Εγγύηση ή εξουσιοδότηση για όλα τα προϊόντα

Το Wolvesteam επιλέγει τα προϊόντα που πωλούν βασισμένος στα άριστα σχέδια και την αποδεδειγμένη αξιοπιστία υλικού τους. Έτσι η ποιότητα είναι εξασφαλισμένη.

Ελέγχουμε τις όλες διαταγές σας κατά τη διάρκεια του σταδίου συσκευασίας να σιγουρευτούμε ότι τα σωστά εξαρτήματα συμπεριλαμβάνονται και ότι οι προσαρμοστές και άλλα πρότυπα είναι σωστοί για τη χώρα σας.

Έχουμε μια ομάδα QA που εξετάζει τα διαταγμένα προϊόντα σας λειτουργεί σωστά προτού να συσκευαστούν και να σας σταλούν σε. Αυτό είναι εκτός από τους κανονικούς ελέγχους εξασφάλισης ποιότητας που όλα τα αγαθά έχουν περάσει στη γραμμή εργοστασίων.

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από μια ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ 12 ΜΗΝΩΝ, για την επιστροφή και την επισκευή/την αντικατάσταση.

Στην ουσία αυτό σημαίνει ότι τα ελαττωματικά προϊόντα μπορούν να επιστραφούν στο buyjammer.com, θα κάνουμε τις επισκευές ή τη στιγμιαία αντικατάσταση και θα τους στείλουμε πίσω σε σας.

 

2. Επιστροφή και πλήρης επιστροφή
--Τα προϊόντα με το ποιοτικό πρόβλημα σε 7 ημέρες (από την ημερομηνία τα προϊόντα παραλήφθηκαν) μπορούν να επιστραφούν και επιστροφή ποσού.
--Ανάγκη πελατών να στείλουν τα προϊόντα πίσω σε μας, όταν λαμβάνουμε τα προϊόντα, θα δώσουμε μια πλήρη επιστροφή.

3. Αντικαταστήστε
--Τα προϊόντα με το ποιοτικό πρόβλημα σε 30 ημέρες (από την ημερομηνία τα προϊόντα παραλήφθηκαν) μπορούν να επιστραφούν και να αντικατασταθούν.
--Ανάγκη πελατών να στείλουν τα προϊόντα πίσω σε μας, όταν λαμβάνουμε τα προϊόντα, θα αντικαταστήσουμε νέα και το σκάφος πίσω στον πελάτη.
--Θα καταβάλουμε τη στέλνοντας αμοιβή για τα αντικατεστημένα προϊόντα που στέλνουμε στον πελάτη.

4. Επισκευή
--Τα προϊόντα με το ποιοτικό πρόβλημα σε 1 έτος (από την ημερομηνία τα προϊόντα παραλήφθηκαν) μπορούν να επιστραφούν και να επισκευαστούν.
--Ανάγκη πελατών να στείλουν τα προϊόντα πίσω σε μας, όταν λαμβάνουμε τα προϊόντα, θα επισκευάσουμε και σκάφος πίσω στον πελάτη.
--Θα καταβάλουμε τη στέλνοντας αμοιβή για τα επισκευασμένα προϊόντα που στέλνουμε στους πελάτες.

5. Επιστροφή και μερική επιστροφή
--Επειδή η διεθνής στέλνοντας αμοιβή είναι πολύ υψηλή και οι περισσότερες από τις εικόνες στο wolvesteam.net λαμβάνονται από μας με τα πραγματικά προϊόντα. Έτσι δεν δίνουμε την πλήρη επιστροφή για τις επιστροφές χωρίς ποιότητα problems.like " όχι όπως την εικόνα "" όχι όπως φανταμένος " ή ακριβώς «όχι ικανοποίησε»
--Θα μειώσουμε τη στέλνοντας αμοιβή από το συνολικό ποσό διαταγής, το οποίο σημαίνει μια μερική επιστροφή.

 

Προσφέρουμε τις εξυπηρετήσεις πελατών 24 ωρών στις εργάσιμες μέρες καθώς επίσης και τις ώρες το Σάββατο (εκτός από σημαντικές διακοπές). Πιστεύουμε στην επικαιρότητα της εξυπηρέτησης πελατών, και θα επιθυμούσαμε να κάνουμε όλα για να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας. Εάν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα ή σχόλια παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μας.

Ομάδα επιχείρησης

Γιατί μας επιλέξτε;

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος - τα προϊόντα μας έχουν αναγνωριστεί όπως όντας της υψηλότερης ποιότητας και του πιό αξιόπιστου στη βιομηχανία. Τα προϊόντα μας επίσης έχουν επευφημηθεί ιδιαίτερα από τους πελάτες μας και από τους συνέταιρους μας στην Ασία, την Ευρώπη, και τη Βόρεια Αμερική.

 

Περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας - έχουμε σχεδιάσει και έχουμε κατασκευάσει τον ηλεκτρονικούς εξοπλισμό και τις συσκευές. Με την πρόοδο της τεχνολογίας, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Αλλά κολλάμε πάντα στον τρόπο μας τους πελάτες μας σε μια έγκαιρη και ειλικρινή μόδα.

 

Ανταγωνιστικές τιμές - έχουμε δουλεψει πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε την παραγωγικότητά μας εξασφαλίζοντας υψηλός - ποιότητα. Οι τιμές των διάφορων προϊόντων μας είναι οι ανταγωνιστικότερες στην αγορά.

 

Συνεργάτης με μας:

 

Μπορείτε συνεργάτης με μας με να γίνετε ο μεταπωλητής μας. Θα εξασφαλίσουμε την ποιότητα των διάφορων προϊόντων μας έτσι ώστε μπορείτε να είστε υπερήφανοι αυτού που παρέχετε τους πελάτες σας. Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε οποιαδήποτε σχετικά προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Δεδομένου ότι θα επιθυμούσαμε να συνεργαστούμε με σας σε μακροπρόθεσμη βάση, θα σας προσφέρουμε πάντα τις ανταγωνιστικότερες τιμές στη βιομηχανία.

 

Ψάχνουμε τους πράκτορες παγκοσμίως. Προσφέρουμε και τις δύο χονδρικές εκπτώσεις και ρίχνουμε τη ναυτιλία για τους εμπόρους που ενδιαφέρονται για την επαναπώληση των προϊόντων μας. Μόλις εγκριθεί ο απολογισμός σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους πόρους εμπόρων και εύκολα τα προϊόντα διαταγής μας on-line. Η σοβαρή ανάγκη ερευνών μόνο ισχύει.