Αρχική Σελίδα

Wolves Team Limited Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
Συνεργασία με την επιχείρησή σας για 3 έτη, πάντα φιλική συνεργασία, αναμένω με ενδιαφέρον τη συνεργασία μας στο μέλλον.

—— Wayne Lam

Πολύ άριστος πωλητής, πολύ επαγγελματικός και πολύ πεπειραμένος.

—— Κα Angel

Υψηλός - ποιοτικά προϊόντα, ανώτερη υπηρεσία, ανταγωνιστικές τιμές.

—— Mr.Janson

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited

1 2 3 4 5 6 7 8
Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited

1 2 3 4 5 6 7 8
Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited Wolves Team Limited

 • Γραμμή Παραγωγής

  Το Wolvesteam καθιερώθηκε το 2004, έχουμε πολύ τους τεχνικούς και τους σχεδιαστές profesional, και την ισχυρή και άριστη ομάδα Ε&Α στις ΗΠΑ, οι οποίες αφιέρωσαν στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων μας. Είμαστε καταναλωτής-προσανατολισμένοι και κάνουμε το καλύτερό μας για να προσφέρουμε να ικανοποιήσουμε τα προϊόντα στους πελάτες.

   

  Τομείς εφαρμογής προϊόντων

   

  Υψηλός - ποιοτικά jammers χρησιμοποιούν ευρέως στις στρατιωτικές μονάδες, τη φυλακή, την αστυνομία, τη εξουδετέρωση βόμβας και τις υπηρεσίες ασφάλειας.
  Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ισχύ όπως τη φυλακή, τα βενζινάδικα, τη φρουρά, τα σχολεία, τις εκκλησίες, την αίθουσα συνεδριάσεων του Invigilate, τη βιβλιοθήκη, τα νοσοκομεία, το θέατρο, το δωμάτιο κατηγορίας και άλλες σημαντικές θέσεις και καταστάσεις.

   

 • OEM / ODM

  Το Wolvesteam είναι ασύγκριτες επαγγελματικές υπηρεσία και συμβουλές προσφοράς για προσωπικό και τα εμπορικά προϊόντα μας. Περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας βιομηχανίας.

   

  Και Wolvesteam έχει επίσης περισσότερο από την εμπειρία 10 ετών OEM/ODM, έχουμε τους πολύ επαγγελματικούς τεχνικούς και τους σχεδιαστές σε USA.Normally που μπορούμε να τυπώσουμε το λογότυπο και να σχεδιάσουμε τα προϊόντα ανά requriement του πελάτη. Οι επαγγελματικοί εργαζόμενοι και οι γραμμές παραγωγής μας, που επιτρέπουν σε μας για να καλύψει τις απαιτήσεις προϊόντων σας.

   

  Εμείς που ψάχνουμε πάντα την ειλικρινή και αμοιβαία συνεργασία με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Μπορούμε να είμαστε οι καλύτεροι προμηθευτές σας, είμαστε ικανοί στην παροχή του cOem και των υπηρεσιών ODM.

 • Ε & Α

  Ομάδα Ε&Α στις ΗΠΑ

   

  Έχουμε την ισχυρή και άριστη ομάδα Ε&Α στις ΗΠΑ, οι οποίες αφιέρωσαν στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων μας. Είμαστε καταναλωτής-προσανατολισμένοι και κάνουμε το καλύτερό μας για να προσφέρουμε να ικανοποιήσουμε τα προϊόντα στους πελάτες.

   

  Κατασκευαστής στην ΚΙΝΑ

   

  Μια πλήρης γραμμή προϊόντων - έχουμε μια πλήρη γραμμή κυψελοειδών φράσσοντας προϊόντων από τις χαμηλού κόστους φορητές μονάδες στις βιομηχανικές μονάδες υψηλός-προδιαγραφών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wolves Team Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. BR

Τηλ.:: +8613286673474

Φαξ: +86-755-36843474

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)